Bahçelievler Ortaokulu

Telefon : 0 282 231 53 50
WEB https://bahcelievlerortaokulu59.meb.k12.tr
Adres : Bahçelievler Mah.TOKİ Sokak 2/1 Süleymanpaşa/TEKİRDAĞ
VİZYON : Milli kültürle bezenmiş, akademik ve sosyal başarısı yüksek öğrenciler yetiştirerek çevresinde örnek gösterilen bir okul olmak.
MİSYON : Geleceğe güven veren, çalışanlarının çatısı altında olmaktan mutluluk duyduğu, mensubu olmaktan övündüğü, müşteri memnuniyetin prensip edinen, konumu itibarıyla çevresinde sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlere verdiği önem ve elde ettiği başarılarıyla cazibe merkezi olan ve geleceğimize en kaliteli insanı yetiştiren bir eğitim ve kültür yuvası olmak.
BAŞARILAR : 2014/2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI TEKİRDAĞ İLİ KÜÇÜK ERKEKLER İL BİRİNCİLİĞİ; 2014/2015 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI TEKİRDAĞ İLİ KÜÇÜK KIZLAR İL BİRİNCİLİĞİ; 2014/2015 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 8/A SINIFI ÖĞRENCİLERİMİZDEN TALHA ŞİMŞEK 500 TAM PUAN ALMIŞTIR.AİLESİNİ VE ÖĞRETMEN ARKADAŞLARI TEBRİK EDER, BAŞARILARININ DEVAMINI DİLERİZ.

Öğretim Şekli :NORMAL EĞİTİM
Yabancı Dil :
Isınma : DOĞALGAZ.
Servis :
Ulaşım : OKULUMUZA ULAŞIM 11 NOLU BELEDİYE OTOBÜSÜ İLE YAPILMAKTADIR.OKULUMUZ ULAŞIMI KOLAY OLUP, İSTANBUL YOLU ÜZERİNDE BULUNMAKTADIR.
Yerleşim Yeri : BAHÇELİEVLER MH.TOKİ KONUTLARI TOKİ SK.4/1 SÜLEYMANPAŞA/TEKİRDAĞ
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İLÇE MERKEZİNE 4 KM UZAKLIKTADIR.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :